(in Dutch) Mijn DevDays agenda

Ik ben op de DevDays 2011 te vinden bij - Ask the Experts – hoogstwaarschijnlijk herkenbaar een een shirt met groot expert er op (was niet mijn idee :)

Hierbij mijn agenda als ik niet bij de ATE te vinden ben, dan kun je me uit de zaal plukken Glimlach

Tijd

ik ga hier zeker naar toe

er is een kans dat ik hier naar toe ga

misschien ook wel naar deze

of misschien deze

DAG1

Keynote
omdat het leuk is…

     

11:05 - 12:20

 

OData Everywhere!

hier wil ik gewoon meer van af weten. Je hoort steeds meer van OData, TFS functionaliteit wordt ook al ontsloten door OData. Trending topic zou ik zeggen, dus een must om te gaan luisteren.

   

13:30 - 14:45

Introduction to Visual Studio Lightswitch

Het lijkt er op dat alle modeldriven / code generatie initiatieven van Microsoft niet goed van de grond komen. Lightswitch is een nieuwe poging.
Sneller en efficiënter applicaties maken is een must voor ons om te overleven, dus ik blijf deze technologieën graag volgen. MEF, MVC, Razor zijn hierdoor ook onderwerpen die interessant zijn.

Stuart Kent heeft hier laatst een mooie post over geschreven. “Is Model Driven Development Feasible?

     

15:05 - 16:20

   

Produceer Betere Product Kwaliteit door Gebruik te Maken van de Ultimate Test Tools

ik heb geen specifieke voorkeur in dit slot. Altijd interessant om naar Marcel te luisteren en te bestuderen hoe hij het uitlegt. Daarom ‘misschien’.

Introductie Code Contract

Twee code kwaliteit sessie in een slot, niet handig. Deze is ook interessant. Ik ben vooral benieuwd welke voordelen het oplevert, of het de investering waard is. Het klinkt goed, het werkt, maar toch wordt het niet veel gebruikt, waarom? heb er al mee gewerkt dus een introductie is misschien wat te saai… wie weet

16:30 - 17:45

Visual Studio LightSwitch - Beyond the Basics

Again, lighswitch. Zelfde reden als waarom ik naar de eerste wil.

Building Robust, Maintainable Coded UI Tests with Visual Studio 2010

eventueel ‘switch’ ik van lightswitch naar deze. Ben benieuwd wat Brian er over verteld. Ik werk zelf mee aan het CodedUI ranger project en geef er les in… maar Brian legt het altijd wel heel helder uit. En we hebben sushi plannen na deze sessie… misschien toch maar deze volgen

   

DAG2

       

09:15 - 10:30

   

Monitoring and Managing your Azure Solution

voor het eerste slot van de twee dag heb ik nog niet echt een voorkeur. Ik gebruik zelf monitoring van Azure voor de diagnositc adapters en het ALM Azure vehaal, ik denk dat ik hier nog wel iets nieuws hoor.
(zie nu dat de sessie decription wel erg minimaal is.. niets … denk dat ik switch naar Ewald)

LAB Management in de Praktijk

ben inderdaad benieuwd hoe het in de praktijk gebruikt wordt, veel bedrijven hebben nog moeite met de adoptie. De ALM Rangers zijn bezig met de Lab guide, Ewald heeft daar zijn bijdrage aan geleverd, ik heb de guide nog gereviewd.
Ben vooral benieuwd naar de praktik voorbeelden van Ewald.

10:50 - 12:05

Windows Azure AppFabric Service Bus: Messaging, Pub/Sub, and Connectivity in and through the Cloud

Alleen maar voor de naam: ‘Clemens’, volg ik deze sessie. Niet echt, over AppFabric weet ik nog niet veel, dit is het moment om er eens op het gemakje uitleg over te krijgen.
.

LightSwitch Advanced Development and Customization Techniques

Again, lightswitch, same reason.

   

13:15 - 14:30

 

Advanced Debugging with Visual Studio 2010

Eerlijk gezegd weet ik het nog niet zeker of ik hier naar toe ga. hoewel, debuggen kan een pittige uitdaging zijn, breek er regelmatig mijn hoofd over…

TFS Best Practices TFS Reporting: Garbage In - Garbage Out

Misschien ga ik ook wel naar Rene luisteren. TFS reports SSRS best een uitdaging, met het Test spul erbij wat op de TCM server staat en pas beschikbaar komt voor reporting in de cube helemaal een uitdaging. Ben benieuwd naar de best practices.

 

14:50 - 16:05

Introduction to Razor.

In het rijtje van codegeneratie - html generatie en mijn interesse in sneller en efficiënter systemen realiseren moet ik deze sessie zien. ik weet er nog niets van, alleen deze blog van Gareth Jones gelezen: T4 vs Razor – what’s the skinny?

   

vreemd in dit slot staat de code contract sessie nog een keer.

16:15 - 17:30

Developing Java based cloud solutions using Windows Azure Plugin for Eclipse

Hoogstwaarschijnlijk ben ik al op vakantie tijdens deze sessie, maar als ik nog mag blijven van de familie dan wil ik deze zien… gewoon omdat het java en eclipse is

     

Comments (6) -

The place looks welcoming, it’s a pity that the staff are not.

Sushi is so delicious and its so good for you too. Lean protein and with all the good omega-3 fatty acids, it is one of the most healthy you can eat. The Sushi FAQ at http://www.sushifaq.com has lots of information about sushi and is where I even learned how to make it at home. Sashimi is also a perfect for people who don't want all the carbs in rice.

You own a very interesting blog covering lots of topics I am interested as well.Just bookmarked your blog to continue reading in the future... Just continue your great work

Hi, I recently came accross your blog and started reading along . I decided I would leave my first comment. I dont know what to say except that I have enjoyed reading the articles. Nice blog. I will keep visiting this blog very often...

Mould is not good for your health.

You own a very interesting blog covering lots of topics I am interested as well.I just added your site to my favorites for being able in the next days... Please continue your brilliant artice writing

Add comment


Şarkı Sozleri