[Dutch] Artikel VS2010 Modeling Feature Pack met @EdwB online

 

LogoOp de .NET Magazine site staat een artikel van Edward en mij over het  VS2010 Modeling Feature Pack

 

Bij de ontwikkeling van Visual Studio 2010 heeft Microsoft veel aandacht besteed aan Extensibility. Enerzijds om het mogelijk te maken zelf nieuwe features toe te voegen aan Visual Studio 2010 en anderzijds om het voor de gebruiker eenvoudiger te maken zelf uitbreidingen te ontwikkelen. Dit artikel geeft een introductie van het 'Visualization and Modeling Feature Pack' en de 'Feature Builder Power Tool'. Beide goede voorbeelden van wat er met het Extensibility platform van Visual Studio 2010 kan worden bereikt.
Jaargang: 2010
Editie: 3
Auteur: E. Bakker, C. Reijnen

11

DGML ASP.NET

12

DGML C++

Links:

Artikel locatie: http://www.dotnetmag.nl/Artikel/1319/VS2010-Modeling-Feature-Pack

Add comment


Şarkı Sozleri